Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ne add fel, míg nem győztél! - HOGYAN TAPASZTALTAM MEG ÉLETEM SORÁN ISTEN CSODÁIT

3.990 Ft 3.591 Ft
399 Ft 10%
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Patmos
Szállítási díj: 1.799 Ft

Leírás

Marilyn Hickey hosszú és mozgalmas életútja során tanúja volt az elmúlt 60 év legjelentősebb, világszerte meghatározó eseményeinek és mozgalmainak. A történelemnek nemcsak szemtanúja, de maga is kulcsszereplője. Például aktívan részt vett a karizmatikus megújulási mozgalomban, és ő volt az első, aki nőként számos keresztény vezetői pozíciót töltött be, illetve szolgálni kezdett a multimédia területén.
Könyvében első alkalommal meséli el magával ragadó történetét. Arra kér, hogy tartsunk vele, amint felidézi az általa megtapasztalt csodákat, természetfeletti eseményeket,
és hihetetlen utazásait a világ legveszélyesebb és legsötétebb részeire, ahová azért utazott el, hogy Jézus Krisztus szeretetét közvetítse az emberek számára.
Marilyn őszintén, lelkesen és közvetlen hangon osztja meg velünk azokat a folyamatokat és eseményeket, amelyeket Isten arra használt, hogy formálja, alakítsa és betöltse szívét az Isten Igéje és a nemzetek iránti szeretettel. Elámulhatunk az Istentől kapott kitartásán és rugalmasságán, valamint a más kultúrák iránti szeretetének mélysége láttán. Tanúi lehetünk, milyen sokféleképpen nyitott ajtókat Isten számára, hogy olyan nemzetekkel is megismertesse az evangéliumot, melyeket másképpen talán nem lehetett volna elérni. Marilyn élete valóban arra inspirál, hogy ne add fel, míg nem győztél!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Szerző Marilyn Hickey
Alcím Hogyan tapasztaltam meg életem során Isten csodáit
Eredeti cím It's Not Over Until You Win
Fordította Joób Viktória és Tóthné Kincs Vivien
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2021-10-15
Nyelv magyar
Kötés keménytábla, védőborító