Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tűzben edzett hit - Wigglesworth, Smith

2.990 Ft 2.691 Ft
299 Ft 10%
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Patmos
Szállítási díj: 1.599 Ft

Leírás

Smith Wigglesworth hitet és csodákat prédikál!
Smith Wigglesworth rendkívüli diák volt a hit iskolájában. Ez az emberteljesen átadta magát Isten Szellemének, és így "az eredeti pünkösdmegtestesítője", Isten természetfölötti erejének legendás eszköze lett,aki démonokat űzött ki, betegeket gyógyított meg, és sok ezer szívbenlobbantotta lángra az Isten iránti szenvedélyt.
A tűzben edzett hit című kötet Smith Wigglesworth-nek a hitről szóló üzeneteit gyűjti egybe, és adja az olvasó kezébe, aki bizonyára egyet fog érteni azzal, hogy ezek a prédikációk nemcsak a maguk korában erősítették a hallgatók hitét, hanem ma is legalább olyan elevenen hatnak.
Wigglesworth  mondandójának különös hangsúlyt kölcsönöz a szavak mögül előtűnő rendkívüli személyiség. Ez az egykori vízvezeték-szerelő, aki csak a legalapvetőbb iskolázottsággal rendelkezett, és életében a Biblián kívül nem sok könyvet olvasott, s teológiát sem tanult soha, prédikációiban olyan bámulatos mélységekbe és magasságokba kalauzolja hallgatóságát, hogy mindenki kénytelen felismerni rajta Isten érintését: nem egy lángelme zsenialitása, nem egy fennkölt vallási tradíció iránt érzünk áhítatot, hanem a mindenható Isten keze munkáját és bölcsességét csodálhatjuk meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789637453977
Kiadó
Patmos Records
Eredeti cím
The Anointing of His Spirit
Méretek
136 x 210 x 17 mm
Súly 0,385kg
Kötés Papír
Oldalszám 320
Nyelv magyar