Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Házhozszállítás több futárszolgálattal történik:

 

Összegtől függetlenül, utánvét fizetés esetén plusz 499.- Ft  az alapdíj.

0-39.999 ft között: 1799.- Ft  szállítási költséget számítunk fel.

40.000 ft fölött: a szállítási költség ingyenes, 0.- Ft, de utánvét esetén 499.- ft számítunk fel.

Banki előre utalásnál, illetve átutalásnál kérjük szíveskedjen az alábbi számlaszámra utalni a rendelés összegét.

 

Külföldre minden országba vállalunk szállítást. A  csomagfeladás költségeit az adott szállító díjszabásai alapján állapítjuk meg.

A külföldi rendeléseket csak előre fizetéssel tudjuk teljesíteni.

További kérdéseivel keressen minket telefonon. 

Hitelintézet: Takarékbank Zrt.

Számlaszám: 50435098-10004892

Hajdúsámson területén mi biztosítjuk a házhozszállítást. Ez esetben kérjük hívjon Bennünket az alábbi telefonszámon:  +36-70/779-2271. Fizetés személyes átvétel esetén készpénzben, az alábbi időpontokban K-CS: 9-17 óra között.

Debrecen területén biztosítjuk a személyes és ingyenes átvételt az előre egyeztetett időpontban. Ez esetben kérjük hívjon Bennünket az alábbi telefonszámon:  +36-70/779-2271. Fizetés személyes átvétel esetén készpénzben.

Internetes boltunkban a minimális rendelés összege: 500 (500-ft alatti rendeléseket automatikusan nem engedi tovább a rendszer) Kérjük, ezt vegye Ön is figyelembe a rendelésénél!

Raktáron lévő termékek esetében a teljesített megrendelés státusz email visszaigazolásától számított – 7 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron a rendelésben megadott email címre küldünk további tájékoztatást.

A munkanapokon 14 óráig leadott rendeléseket legkorábban a következő munkanapon, (a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét hétfőjén) postázzuk.