Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Töretlenül - Josh McDowell ifjúkori évei - KÖNYV - Cristóbal Krusen

2.900 Ft 2.610 Ft
290 Ft 10%
Menny.:db

Leírás

Egy ember igaz élettörténete, út az elmondhatatlan emlékektől az elképzelhetetlen kegyelemig.

A szégyen, gyász és kétségbeesés legyőzésének és az igaz szeretet elfogadásának története.

Josh McDowell a 40-es, 50-es években nőtt fel a Michigan állambeli Union City városa mellett, egy családi farmon. Gyermekkor az álmok Amerikájában – innen, Kelet-Európából kétszeresen eszünkbe juthat, hogy ez lehetett Josh életének legszebb időszaka. Ám az ő esetében ez másképp történt. Apja alkoholista volt, aki fiát a családi gazdaság cselédjének tekintette. Semmi szeretetet nem mutatott iránta, és éveken át súlyos bántalmazásokat kellett eltűrnie. Édesanyja ugyan szerette, de képtelen volt segíteni rajta. Josh végső elkeseredésében az Úrhoz kiáltott segítségért, de nem kapott választ. Azt hitte, Isten nem hallgatta meg, vagy nem is létezik.

Lázadó haraggal fordult Isten ellen, és előbb a nemlétét akarta bebizonyítani. Hogy Jézus feltámadása ellen bizonyítékokat keressen, bejárta Európa jeles múzeumait és könyvtárait. Ám bizonyítékot a feltámadás ellen nem talált. Annál többet a nagy kételkedők megtéréséről és bizonyságairól Krisztus mellett. Josh McDowell, a becsületes „Tamás” sem tehetett mást: leborult, és átadta életét Krisztusának. Töretlenül című bizonyságtétele erről az útról szól – mind könyvben, mind filmen – a kisgyermekkortól a teológiai szemináriumig.

Josh azóta a világ egyik legismertebb evangelizátorává vált. Folyamatosan járja az Amerikai Egyesült Államokat csakúgy, mint az egész világot. Mindenütt arra törekszik, hogy segítsen a fiataloknak és a felnőtteknek megerősödni hitükben és a Szentírásra alapozott meggyőződésükben.

Magyarul is számos könyve megjelent, ismerhetjük arcának apai, pásztori, igehirdetői és hitvédői vonásait. Most a gyermek- és ifjúkor eddig rejtett vonásait fedi fel előttünk, amely megrázó bizonyságtételével árnyaltabbá teszi az „amerikai álmot”.

A könyv társszerzője, a film rendezője Cristóbal Krusen, a Messenger Films nevű vállalat alapítója és elnöke. Cristóbal forgatókönyvíró és filmrendező, számos könyv szerzője. Töretlenül című filmje Josh McDowell gyermek- és ifjúkorát meséli el. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

TERJEDELEM
256 oldal
MÉRET
140 x 205 mm
KÖTÉS TÍPUSA
puhakötés
KIADÁS ÉVE
2013
ISBN
978-615-5141-43-0
FORDÍTÓ
Abrudán Katalin
ALCÍM
Egy ember igaz élettörténete