Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.990 Ft
Menny.:db

Szent Szellem - Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? - Reinhard Bonnke

Ár:
2.990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: Patmos
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás

Szent Szellem. Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? című könyvében Reinhard Bonnke evangélista felfedi szolgálata sikerének titkát, mely nem más, mint a Szent Szellem tüze. A szerző megalkuvás nélkül számba veszi a Szent Szellemmel kapcsolatos lényegbevágó igazságokat, amelyek szolgálatának alapját képezték az elmúlt több mint 50 év során. Az evangélizációs kampányok alatt, kritikus időkben született tanítások - a Szent Szellem "gyulladáspontjai" - olyan mély igazságokat ragadnak meg Isten Szellemével kapcsolatban, amelyek megkérdőjelezhetetlenek azon hívők és keresztény szolgálók számára, akik a Szent Szellem erejében és természetfeletti ajándékaival szeretnének élni és szolgálni. 
Ebben a könyvben megismerhetjük Reinhard Bonnke hitét és a Szent Szellemről vallott nézeteit. A Szent Szellemben való keresztség ma is az egyetlen kulcs ahhoz, hogy az egész földkerekséget átjárhassa az evangélium tüze. A Szent Szellem Személyének, jelenlétének, erejének ismerete, a hozzá való viszonyulásunk és a benne való hitünk az, ami az egész világot képes átformálni.

Reinhard Bonnke evangélista a Christ For All Nations (Krisztus a nemzetekért) elnevezésű szervezet alapítója. A nemzetközi szervezet nagyszabású evangélizációs kampányokat szervez Afrikában és szerte a világon. Reinhard Bonnke szenvedélyesen kiáll az evangélium ügyéért. Kitűnő író, számtalan könyv szerzője. Felesége Anni; három felnőtt gyermekük és nyolc unokájuk van.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2024. 04. 29.
Különösen szeretem ebben a könyvben azt, hogy nem egy egybefüggő nagy írás, hanem különböző kis részekre van bontva az egész. Így kiválló lehet akár reggeli és esti elmélkedésekhez, amikor csak 1-1 rövid gondolatra van szükségünk.
Mindemellett pedig ez a könyv, valóban segít nekünk abban, hogy hogyan éljük meg a Szent Szellemmel való közösségünket és hogyan éljünk Istennek az erejében! Mindenki számára ajánlom!

Paraméterek

Szerző Reinhard Bonnke
Eredeti cím Holy Spirit. Are We Flammable or Fireproof?
Fordította Tóthné Kincs Vivien
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2017-11-15
Kiadás első
Oldalszám 213
Nyelv magyar
Kötés Puha kötés