Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prófétai útmutatás az idők végén - Félelem nélkül szemben a holnappal - Derek Prince

3.100 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: DPM
Szállítási díj: 1.599 Ft

Leírás

A Biblia kijelenti az istenkeresőknek, hogy mi fog történni az utolsó időkben. Te készen állsz e célból tanulmányozni lapjait és összeilleszteni puzzle darabjait Derek Prince-szel?

E megbízható és hiteles bibliatanító igeileg megalapozott, reményteli és személyes meglátásaival, tudományos megjegyzéseivel segít megérteni, hogy mire számítsunk e korszak végének közeledtével. Rámutat, hogy „Amikor figyelembe vesszük, hogy Isten írott Igéjének legalább az egynegyede előrejelző prófécia, akkor egészen új látással és nagy várakozással közeledünk lapjaihoz.”

Sok más könyv bonyolultan és részletekbe merülve magyarázza az utolsó idők eseményeit, míg Derek Prince könnyen olvasható és érthető módon határozza meg az alapokat. A Máté 24-ben zajló párbeszédet használva, azt a próféciák „gerincévé” teszi, amely világos, tömör tanítást eredményez. Meglátjuk, hogy az egyre erkölcstelenebb és az okkultizmusra nyitott társadalomban, hogyan próbáltatik meg az Egyház: egy hamis és erőtlen istenhitet közvetít, vagy a szeretet, az Ige iránti hűség, a kitartás és Jézus visszavárásának öröme győzedelmeskedik.

A könyvben többek között az alábbi témákról esik még szó: Isten ígérete Izraelnek, jelek az égen, az Antikrisztus, a választottak összegyűjtése és a nagy nyomorúság eljövetele. Noha Isten titkai sokak előtt rejtve maradnak, mi tanulmányozhatjuk és követhetjük a kijelentéseket: Ő ugyanis megismerteti azokat az Övéivel.

Fedezd fel, hogyan biztosítja a megtartásunkat és végleges győzelmünket, ha a kijelentések alapján cselekszünk, miközben mindez lehetővé teszi, hogy az Egyház beteljesítse küldetését a végidők utolsó jeleként.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786155856099
Eredeti cím
Prophetic Guide to the End Times
Méretek
148 x 210 x 13 mm
Súly 0,330kg
Kötés Papír
Oldalszám 240
Nyelv magyar

Prófétai útmutatás az idők végén Félelem nélkül szemben a holnappal Derek Prince (Író)

Prófétai útmutatás az idők végén

Félelem nélkül szemben a holnappal

 (Író)