Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.950 Ft
Menny.:db

Dr. Norvel Hayes - Inkább élj!

Ár:
3.950 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Immanuel Alapítvány
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás

Elgyengítő betegség és fájdalmas tünetek tartanak fogságban? Gyógyíthatatlan betegségről kaptál diagnózist te magad vagy valaki, akit szeretsz, ami úgy hangzik, mint egy halálos ítélet?
Isten azt akarja, hogy élj, és ne halj meg! Ő már gondoskodott rólad Jézus által, és konkrét ígéreteket adott neked az Igéjében, hogy bebiztosítsa a gyógyulásodat, és megalapozza a győzelmedet a betegség fölött.
Dr. Norvel Hayes elismert bibliatanító, aki radikális hitet közvetít, hogy a legyőzhetetlennek tűnő akadályok ellenére is segítsen átvenni a csodádat.
Az Inkább élj! minden keresztény számára kulcsot kínál, aki reménytelen helyzettel néz szembe, hogy fel tudja szabadítani a hitét, és a gyógyulás csodáját élje át a testében. Ha félelmek közt, hitetlenségben vagy bizonytalanságban sínylődtél eddig, akkor engedd, hogy ez a könyv lángra lobbantsa a hitedet a teljes győzelmed érdekében!
A benne olvasottak hatására elfoglalhatod azt a pozíciót, amelynek segítségével birtokba tudod venni a csodádat, miközben:
- megismered Isten tervét az egészségedre és a gyógyulásodra vonatkozóan;
- szabadjára engeded a csodádat a dicsőítés által;
- a visszájára fordítod a reménytelen helyzetedet;
- olyan hatalmat gyakorolsz, amelyet nem lehet letagadni;
- kiűzöd a kétségbeesést és megragadod a győzelmedet.
A bővelkedő élet biztos ígéretével rendelkezel! Amint Jézusra és az Ő Igéjére fókuszálod a figyelmedet, élni fogsz, és nem halsz meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!