Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teológiai alapismeretek - Charles C. Ryrie

3.900 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: KIA
Szállítási díj: 1.599 Ft

Leírás

A teológia egyszerűen fogalmazva annyit jelent, hogy Istenről gondolkozunk és a gondolatainknak valamilyen formában hangot is adunk. A teológia minden embernek fontos.

Nem az a baj, ha valaki amatőr vagy hivatásos teológus, a baj az, ha tudatlan, vagy felületes teológusok vagyunk. Éppen ezért mindenkinek kellene olvasnia teológiával foglalkozó műveket. Ez a könyv azoknak íródott, akik nem hivatásszerűen foglalkoznak teológiával. Köznapi nyelven, egyszerű magyarázatokkal próbálja világossá tenni mondanivalóját.

Rendszerbe szedi és összefoglalja, hogy mit tanít a Biblia Istenről, Jézus Krisztusról, a Szentlélekről, a bűnről és a Sátánról; kik az angyalok és kik a démonok. Biblikus választ ad olyan, mindnyájunkat érdeklő kérdésekre, mint hogy milyen esemémények várnak ránk a jövőben, mikor lesz és milyen lesz az elragadtatás, az ezeréves békebirodalom stb. De ha valaki egyszerűen csak egy egyházi szertartás jelentőségét keresi, pl. hogy mit jelent az úrvacsora vagy a keresztség, azt is megtalálja benne.

Személyes felelősségünk, hogy a teológia hogyan hat az életünkre. A végső cél az, hogy életünk egyre jobban Krisztus képére formálódjék át. Erre azonban egyetlen könyv sem képes. Ezt a változást csak Isten képes kimunkálni a mi közreműködésünkkel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789630465854
Kiadó
KIA
Eredeti cím
Basic Theology
Kód 3872
Méretek
152 x 228 x 35 mm
Súly 0,890kg
Kötés papír
Oldalszám 612
Nyelv magyar