Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szex, drogok és rock’n’roll

2.250 Ft 2.025 Ft
225 Ft 10%
Menny.:db

Leírás

Az élet többé nem fenékig tejfel!

Fiataljaink naponta fontos, sőt időnként veszélyes döntésekkel szembesülnek. Amikor fenőttek próbálnak beszélni velük, akár a falnak beszélnének. Úgy tűnik a fiatalok csak egymásra akarnak hallgatni.

Íme egy eszköz, ami segíthet kapcsolatot teremteni a fiataljainkkal. A Szex, drogok és rock’n’roll egy új távlatokat nyitó bibliatanukmányozó anyag, aminek segítségével a fiatalok megvitathatják egymással a leglényegesebb dolgokat. Az izgalmas gyakorlatok segítségükre vannak abban, hogy megtalálják a válaszokat Isten Igéjében.

A Szex, drogok és rock’n’roll munkafüzetet két korosztály számára dolgozta ki Jim Burns, napjaink egyik legismertebb ifjúsági vezetője. A tűzpróbának saját ifjúsági csoportjában vetette alá ezt a munkafüzetet. Egészen biztosan a te ifidnek is az elevenére tapint!

A Szex, drogok és rock’n’roll főbb jellemzői:

  • Másolható munkalapok – az egész csoprotnak megfelel, nincs szükség külön munkafüzetekre.
  • Három tanulmány egyben – három, egyenként négyhetes modul az élet legkritikusabb kérdéseiről, amivel a mai fiatalok szembesülnek.
  • Rugalmasság – tökéletes vasárnapi vagy hétközi ifjúsági alkalmakra, de használható kirándulásokon vagy ifjúsági táborokban is.
  • Széles körben használható – kis vagy nagy csoportok, sőt akár vegyes korú csoportok (12-18 évesek) esetében is alkalmazható.
  • „Szülők Oldala” – minden leckében külön szakasz a szülők bevonására.
  • Interaktív bibliatanulmány – segít a fiataloknak válaszokat találni Isten Igéjében.
  • „Puska” – az egyes leckékben szerelő összes információ egyetlen lapon, ami akár a Bibliában is elfér.

Jim Burns a National Institute of Youth Ministry elnöke. Feleségével és három gyeremekével Dél-Kaliforniában él. Számos – fiatalokhoz, ifjúsági vezetőkhöz és szülőkhöz szóló – könyvet írt. Az Ifjúságépítők – Ifjúsági vezetők kézikönyve című műve magyarul is megjelent.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Író
Jim Burns
ISBN 963-86507-6-1
Mérete 220 x 285 mm
Oldalszám 136 oldal
Kiadó Új Remény Alapítvány
Kiadás éve 2005