Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szent Szellem - Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? - Reinhard Bonnke

2.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Patmos
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Szent Szellem. Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? című könyvében Reinhard Bonnke evangélista felfedi szolgálata sikerének titkát, mely nem más, mint a Szent Szellem tüze. A szerző megalkuvás nélkül számba veszi a Szent Szellemmel kapcsolatos lényegbevágó igazságokat, amelyek szolgálatának alapját képezték az elmúlt több mint 50 év során. Az evangélizációs kampányok alatt, kritikus időkben született tanítások - a Szent Szellem "gyulladáspontjai" - olyan mély igazságokat ragadnak meg Isten Szellemével kapcsolatban, amelyek megkérdőjelezhetetlenek azon hívők és keresztény szolgálók számára, akik a Szent Szellem erejében és természetfeletti ajándékaival szeretnének élni és szolgálni. 
Ebben a könyvben megismerhetjük Reinhard Bonnke hitét és a Szent Szellemről vallott nézeteit. A Szent Szellemben való keresztség ma is az egyetlen kulcs ahhoz, hogy az egész földkerekséget átjárhassa az evangélium tüze. A Szent Szellem Személyének, jelenlétének, erejének ismerete, a hozzá való viszonyulásunk és a benne való hitünk az, ami az egész világot képes átformálni.

Reinhard Bonnke evangélista a Christ For All Nations (Krisztus a nemzetekért) elnevezésű szervezet alapítója. A nemzetközi szervezet nagyszabású evangélizációs kampányokat szervez Afrikában és szerte a világon. Reinhard Bonnke szenvedélyesen kiáll az evangélium ügyéért. Kitűnő író, számtalan könyv szerzője. Felesége Anni; három felnőtt gyermekük és nyolc unokájuk van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Szerző Reinhard Bonnke
Eredeti cím Holy Spirit. Are We Flammable or Fireproof?
Fordította Tóthné Kincs Vivien
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2017-11-15
Kiadás első
Oldalszám 213
Nyelv magyar
Kötés Puha kötés