Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírhatatlan / 100 tudományos kaland - Louie Giglio

4.200 Ft 3.780 Ft
420 Ft 10%
Menny.:db

Leírás

100 tudományos kaland Isten csodálatos világegyetemében. Fedezd fel a világegyetem csodáit a Teremtővel! Isten személye és nagysága szavakkal leírhatatlan. Ő az, aki elrendeli mindennek az idejét, ő teremti meg a fényt, és az ő szava kelt életre mindent – a legnagyobb csillagoktól kezdve a legapróbb tengeri csillagokig. Isten hatalmas, senkivel és semmivel össze nem mérhető Alkotó, aki rólad is gondot visel és célt ad a te életednek is. „Az egek hirdetik Isten dicsőségét, kezének munkájáról beszél a menny.” (Zsoltárok 19,1)

Ez a könyv a teremtett világ fenségét mutatja be tudományos tények, egyedi grafikák és fényképek segítségével. A 100 áhítat arra hív, hogy jobban megismerd Istent mint alkotót: - a világűr, galaxisok, bolygók és csillagok - a Föld, bolygónk szerkezete, óceánjai és időjárása - az állatvilág az ebihaltól a dinókig - emberi testünk, elménk és érzelmeink megfigyelésén keresztül. Minden áhítatban található egy „Gondoltad volna?” című rész tudományos érdekességekkel, valamint egy imádság is. Ennek a 100 kalandnak a segítségével a gyermekek felfedezhetik leírhatatlan Istenünk csodálatos világát.

Louie Giglio
Giglio az atlantai Passion gyülekezet lelkipásztora és a Passion mozgalom alapítója. A mozgalom célja a fiatal generáció megszólítása és erősítése, hogy Jézusnak odaszánt életet éljen. A Passion rendezvényein 1997 óta több millió egyetemista korú fiatal vett részt az Egyesült Államokban és szerte a világon, hogy együtt imádkozzanak és dicsérjék Istent.

(Encián kiadó) 208 old. ára: 4.200-ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Oldalszám 208 oldal
Kötés Puhatáblás
Kiadás éve 2020