Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jó szokások kialakítása, rossz szokások kitakarítása Tizennégy új viselkedésforma, amely energiával tölti be életed - Joyce Meyer

3.250 Ft
Menny.:db

Leírás

Mindannyiunknak vannak szokásai. Némelyek jók, míg mások rosszak. A jók használnak nekünk, életünket örömmel és erővel gazdagítják, a rosszak azonban nem tesznek mást, mint megfosztanak minket örömünktől, és megakadályozzák a sikereinket.

Jó szokásokat vehetünk fel, és rosszakat hagyhatunk el ismétlés útján. A szakemberek szerint harminc nap alatt kialakítható vagy megtörhető egy szokás, ezért arra hívlak, hogy próbáld meg: változtasd meg az életedet szokásaid megváltoztatásával! Először talán nehéz lesz, de szorgalommal és türelemmel végül sikerülni fog. A jó szokásokat, amelyeket állításunk szerint szeretnénk kialakítani, többek között azért nem sajátítjuk el, mert az azonnali kielégülés kultúrájában élünk. Mindent azonnal akarunk, és nem értjük, hogy a sok jó dolog, amire vágyunk, és amire szükségünk van, nem lesz csak azért a miénk, mert akarjuk. Jó szokásokat azok tudnak kialakítani, akik kitartanak, és semmiképpen sem adják fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786155246371
Kiadó
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím
Making Good Habits, Breaking Bad Habits
Méretek
150 x 230 x 17 mm
Súly 0,310kg
Kötés Papír
Oldalszám 192
Nyelv magyar