Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Isten életet átformáló ereje - Rick Warren

2.800 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: ÚJ Remény Alapítvány
Szállítási díj: 1.890 Ft
Várható szállítás: 2021. december 10.

Leírás

MI KELL AHHOZ, HOGY…

... szeretetteljesebb legyek?

... békésebb életem legyen?

... türelmesebb legyek?

... több önuralmam legyen?

„Az évek során, amióta lelkipásztor vagyok – írja Rick Warren – az első számú kérdés, amit feltettek az emberek, így hangzik: Rick, miért nem tudok megváltozni?” Az emberek akarnak változni – de elakadnak.

Szeretnél továbblépni? Olvasd el, hogyan lehet!

Ez a könyv a Biblia egyszerű, ám erőteljes igazságaiból merítve nyújt gyakorlati útmutatást konkrét változásokhoz, és összekapcsol azzal az erővel, amelynek segítségével ténylegesen megvalósíthatod a régóta áhított változásokat.

Ha Isten Igéjének igazságát az Ő Lelkének ereje által alkalmazod, az életed megváltozik! Kimozdulsz a kerékvágásból és rátalálsz arra az ösvényre, amely Isten csodálatos céljai felé tereli az életedet.

Rick Warrent gyakran nevezik „Amerika legbefolyásosabb lelki vezetőjének.” Ő írta minden idők első számú keménykötésű bestsellerét, a Céltudatos Életet; és ő alapította a a Saddleback Gyülekezetet, amely mára a világ egyik legnagyobb és legismertebb gyülekezete lett. Ő a Céltudatos Mozgalom alapítója, amely 160 ország mindenféle felekezetéből gyülekezetek tízezreit fogja össze. Több mint 350.000 lelkipásztornak nyújtott képzést világszerte. Szerzője az Isten válaszai az élet nehéz kérdéseire és a Céltudatos Gyülekezet című könyveknek is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Író Rick Warren
ISBN 978-963-87604-4-9
Mérete 124 x 180 mm
Oldalszám 264 oldal
Kiadó Új Remény Alapítvány
Kiadás éve 2008