Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hozd világra a csodát! - Heidi Baker

3.450 Ft 3.105 Ft
345 Ft 10%
Menny.:db

Leírás

Isten csodákat ígért mindnyájunknak. Kész vagy megtenni mindazt, amire szükség van, hogy meg is történjenek? 

Mindannyian vágyunk arra, hogy megnyugodjon életünkön Isten jóindulata. Buzgón kérjük és reméljük csodáit, ígéreteit és áldásait. Isten ígéreteinek hordozása azonban sokszor jár teherrel, kellemetlenségekkel, és komoly türelemre van szükség ahhoz, hogy ezeket az ígéreteket addig dédelgessük magunkban, amíg el nem érkezik világra jöttük Istentől elrendelt időpontja.

Hozd világra a csodát! című könyvében Heidi Baker az életéből és szolgálatából vett igaz történeteket – többek között isteni meglátogatásokat és életet átformáló látomásokat – sző össze Mária várandósságának bibliai történetével, hogy megmutassa, miként lehetünk Isten dicsőségének eszközeivé itt a földön.

Isten ígéreteit olykor furcsának, lehetetlennek, sőt, őrültnek találjuk. De akármilyen megvalósíthatatlannak tűnnek is az Ő ígéretei, mi is válaszolhatunk úgy, ahogyan Mária – önmagunkat odaszánva kiálthatunk „Igen!”-t. Itt az ideje, hogy ígéretünket hordozva, a lehetetlen felől meggyőződve eljussunk a társadalom valamennyi szegletébe, és meglássuk, ahogyan Isten véghez viszi a csodát rajtunk keresztül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786155246968
Kiadó
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím
Birthing the Miraculous
Méretek
140 x 208 x 17 mm
Súly 0,245kg
Kötés Papír
Oldalszám 208
Nyelv magyar