Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hazafelé AZ ÉLETRŐL, A HITRŐL ÉS A SIKER BEFEJEZÉSÉRŐL - Billy Graham

1.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Patmos
Szállítási díj: 1.890 Ft
Várható szállítás: 2021. december 10.

Leírás

„Az öregedés az élet legnagyobb meglepetését jelentette nekem” – mondja Billy Graham, akit sokan Isten nagyköveteként ismernek. „Soha nem gondoltam volna, hogy Isten mi mindent tartogat a számomra, és tudom, hogy most, amikor hazafelé tartok, nem fog cserben hagyni az út utolsó mérföldjein sem.” Hazafelé című könyvében a kilencvenes éveiben járó Graham, a hit embere végigtekinti azokat a kihívásokat, amelyeket az öregedés jelent minden ember számára, miközben összegyűjti az Írásokban található alapvető igazságokat erről a témáról. Billy Graham olyan utazásra hív bennünket, amelyet az élet aranyéveinek tekint, miközben reménykedve várja az újbóli találkozást feleségével, Ruth-tal, abban az örök otthonban, amely felülhaladja ezt a jelenvaló világot.

„Amikor valakinek hosszú élet adatik, az öregedés természetes folyamat, de rajtunk múlik, hogy éljük ezt meg - írja a szerző. - A kegyelemben való öregedés mindenki számára lehetséges, aki a szívében és elméjében minden kegyelem forrására, Jézus Krisztusra támaszkodik."

Csatlakozzon Ön is Billy Grahamhez, aki e könyv lapjain megosztja olvasóival, milyen kihívásokkal jár számára is az időskorban hanyatló erő, és elmondja, miként képes mégis erősen kitartani abban az elhatározásban, hogy sikeresen fogja befejezni azt az életpályát, amelyet Isten kijelölt a számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Szerző Billy Graham
Alcím Az életről, a hitről és a siker befejezéséről
Eredeti cím Nearing Home - Life, Faith, and Finishing Well
Fordította Morvay Péter
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2012-01-01
Oldalszám 173
Nyelv magyar
Kötés Puha kötés