Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fején a szöget! 4.

3.200 Ft
Menny.:db

Leírás

A legnagyobb tanítók is tudják, hogy semmivel sem lehet jobban tanítani, mint egy jó történettel.

Ezért is tartod most a kezedben az ifjúsági előadásokhoz való történetek, példázatok és anekdoták újabb százdarabos gyűjteményét – ez Wayne Rice népszerű Fején a szöget-sorozatának negyedik kötete. Ezekkel a színes, frappáns, elgondolkodtató sztorikkal tökéletesen feldobhatod előadásaidat, legyen szó gyerekóráról, táborról, konferenciáról, kiscsoportos foglalkozásról… netán szülői megbeszélésről!

Ezek az új, tizenéveseken kipróbált sztorik sok híres és tapasztalt ifjúsági munkás „Mindig működő illusztrációk” című kartotékjaiból származnak. Bármilyen témáról akarsz beszélni (üdvösség vagy énkép, viszontagságok vagy alkohol, házasság vagy misszió, Isten vagy kapzsiság), ezeken a lapokon biztosan megtalálod a tökéletesen hozzáillő illusztrációt.

Ezenkívül még:

  • Tematikus indexet is találsz benne, amely valamennyi illusztrációt tartalmazza.
  • A történetek kiválasztásához és felhasználásához tippeket, stratégiát és útmutatást is nyújtunk.
  • Minden sztori végén javaslatokat találsz arra nézve, hogyan építsd be a tanításodba.

Vesd bele magad a gazdag szellemi tartalommal bíró elbeszélések egy évre is bőven elegendő tárházába! Ezek az illusztrációk élővé teszik a tanításodat, és segítenek Isten igazságait egy kicsit kézzelfoghatóbbá tenni a fiataljaid számára.

Wayne Rice

A Youth Specialties társalapítója és az Understanding Your Teenager (Tizenéveseink megértése) nevű, tinik szülei felé szolgáló szervezet elnöke. Rendszeres előadóként szerepel ifjúsági szolgálók képzésein és családi konferenciákon. Több könyv szerzője. Wayne a kaliforniai Lakesideban él.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Író
Wayne Rice
ISBN 978-963-88895-9-1
Mérete 142 x 197 mm
Oldalszám 284 oldal
Kiadó Új Remény Alapítvány
Kiadás éve 2015