Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Engedd, hogy Isten vívja harcaidat! - Joyce Meyer

2.250 Ft
Menny.:db

Leírás

Az életben különféle harcaink vannak, az egészségünkért való aggódástól a pénzügyi kihívásokon át a családi problémákig. A nehéz időket gyakran úgy emlegetjük, mint az élet viharait, amelyeket egymagunkban átvészelni megpróbáló lehet – sőt, talán lehetetlennek tűnik. 

De legyél bátor! Istennek nem az a szándéka, hogy egyedül nézz szembe a próbákkal. Bízhatsz Benne: melléd áll, és harcol érted. Joyce Meyer, a New York Times sikerlistájának bestseller szerzője, számtalan embernek segített már az akadályokat legyőzni azzal, hogy megtanulták átadni terheiket az Úrnak.

Ebben a hasznos könyvben Joyce gyakorlati tanácsait, bibliai látását és személyes történeteit osztja meg az Olvasóval, hogy megvilágítsa, hogyan fogadjuk el Isten segítségét. Ha átadod Neki a vezetést, elméd megnyílik az Ő útmutató bölcsességének befogadására, megtelsz bizalommal és találékony megoldásokkal minden kihívás esetére. Tanuld meg, hogyan szabadulj meg a félelemtől, hogyan emelkedj minden akadály fölé, miközben engeded, hogy Isten harcoljon érted!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786155246609
Kiadó
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím
Let God Fight Your Battles
Méretek
118 x 178 x 12 mm
Súly 0,140kg
Kötés Papír
Oldalszám 140
Nyelv magyar