Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.490 Ft
Menny.:db

Disznók a szalonban Gyakorlati útmutató a szabadulásról - Hammond, Frank, Hammond, Ida Mae

Ár:
1.490 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Patmos
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás

˝A Disznók a szalonban című könyv bizonyos értelemben mérföldkőnek számít, és megjelenése óta kijelentések forrásául szolgál olyan hívők ezreinek, akik őszintén vágynak arra, hogy a kötelékekből felszabaduljanak. Ezen kiadás már több mint harminc éve folyamatos utánnyomásokat tudhat maga mögött.

1973-ban, amikor először megjelent, még nagyon kevés könyv volt elérhető a szabadulás és a szellemi harc tárgykörében. Akkoriban Dr. Derek Prince és Don Bashan szolgáltak aktívan e területen, és bár könyveket is megjelentettek a démonológiáról, ezzel együtt is csak nagyon csekély mennyiségű irodalom volt forgalomban. Értésemre is adták, hogy ők nemigen terveznek ilyen témájú könyveket írni, ezért Dr. Prince azt javasolta, hogy írjam meg én magam.˝

Frank Hammond e szavak kíséretében bocsátotta útra a maga idejében úttörőnek számító, immár klasszikus műve, a Disznók a szalonban negyvenegyedik kiadását, mely azóta is további utánnyomásokat ért meg, és egymilliót meghaladó példányszámban adták ki, illetve világszerte több nyelvre lefordították. Magyar nyelven is megjelent már a kilencvenes évek derekán, most pedig a javított, a szerző visszatekintésével kibővített változatot veheti kezébe a magyar olvasó.

Ez a mű, amelyet a Hammond házaspár gyakorlati kézikönyvnek szánt a démonoktól való szabadulás tárgykörében mind a szabadulni vágyók, mind az e területen szolgálók számára, olyan kérdéseket tárgyal bibliai megközelítésben, mint

hogyan hatolnak be a démonok egy emberbe,
honnan tudhatjuk, hogy valakinek szabadulásra van szüksége,
hogyan szolgáljunk mások, illetve önmagunk felé,
melyek a leggyakoribb démoni csoportosulások.
A Disznók a szalonban első megjelenése óta már többen adtak ki kiváló írásokat a szabadulás témakörében, ez a könyv azonban páratlan skizofréniáról szóló fejezetben közreadott kijelentés tekintetében, amely sokak esetében helyezte forradalmian új megvilágításba ezt az orvosilag igen nehezen kezelhető problémát, és jelentett valóságos választ ott, ahol már nem voltak válaszok!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789639617322
Kiadó
Patmos Records
Eredeti cím
Pigs in the Parlor
Kód 4135
Méretek
138 x 210 x 16 mm
Súly 0,310kg
Kötés papír
Oldalszám 248
Nyelv magyar