Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Céltudatos ifjúsági szolgálat

5.400 Ft 4.860 Ft
540 Ft 10%
Menny.:db

Leírás

„Nem az a célom, hogy még több programot szervezzek, hanem hogy még több életre legyek hatással.”
Doug Fields

Ha az a vágyad, hogy elérd a fiatalokat, és hogy szemtanúja legyél annak, ahogy Isten megváltoztatja az életüket, akkor ez az átfogó könyv meg fogja neked mutatni, hogyan érheted el ezt. A Céltudatos ifjúsági szolgálat ugyanazt fogja elérni az ifjúsági munkában, mint Rick Warren Céltudatos Gyülekezet című könyve elért a pásztori szolgálatban. A hosszú távú ifjúsági szolgálat megteremtésének és fenntartásának nélkülözhetetlen útmutatója

ez a könyv. Segítségedre lesz abban, hogy olyan szilárd lelki élettel rendelkező csapatot szervezz, akik a fiatalok szívében és életében felépítik a keresztyén
hit alapjait.

A CISZ bármilyen gyülekezeti háttérre alkalmazható, függetlenül annak méretétől, felekezetétől, épületi adottságaitól, forrásaitól  és a már meglévő vezetőségétől.

Doug Fields 1979 óta szolgál a tinik között, és 1992 óta pásztorolja a diákokat a Saddleback Gyülekezetben, Dél-Kaliforniában. Több, mint 25 könyv szerzője és a YouthMinistryOnline.com elnöke. Világszerte képez ifjúsági szolgálókat és rendszeres előadó a Youth Specialties szervezet alkalmain. Dougnak és feleségének, Cathynek, három gyermekük van.

Ajánlások

Doug Fields végre kiadott egy „miért”-ekről szóló könyvet. Ez a könyv segíteni fog az ifjúsági szolgálóknak, hogy egyre kevesebb céltalan tevékenységet, és egyre több, életeket megváltoztató tanítványképzést végezzenek. Használni fogom ezt a könyvet itt a teológián, hogy segítsek a vezetőknek egy életre szóló szolgálatra felkészülni.
Allen Jackson
a New Orleans Baptista Teológia Ifjúsági Oktatási Tanszékének professzora
Mindenkinek el kell olvasnia ezt a könyvet, akinek az a látása, hogy hatékonyan megnyerje a kamaszokat Krisztusnak.
Steve Gerali, D. Phil
A Judson Főiskola Ifjúsági Szolgálatának és Kamaszkori Tanulmányok Tanszékének igazgatója
Doug Fields egy kézikönyvet alkotott, tele olyan eszközökkel, amelyek minden fajta ifjúsági szolgálatban alkalmazhatóak lesznek … Legyen a létszám öt vagy ötszáz. Ez egy kötelező olvasmány!
Barry St. Clair
A Reach Out Ministries alapítója és vezető igazgatója
Hiszem, hogy a Céltudatos ifjúsági szolgálat című könyv lesz az a mérce, amihez az elkövetkezendő évek minden ifjúsági szolgálat programját mérni fogják.
Chap Clark, PhD
Fuller Teológiai Egyetem Youth and Family Ministries programigazgatója

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Író
Doug Fields
ISBN 978-963-88895-4-6
Mérete 168 x 238 mm
Oldalszám 408 oldal
Kiadó Új Remény Alapítvány
Kiadás éve 2013