Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az elme harctere Joyce Meyer

3.450 Ft
Menny.:db

Leírás

Az elme harctere - Hogyan nyerd meg a harcot a saját elmédben?

"Életváltoztató erő van abban, amikor felfedezzük, hogy a problémáink gyökerét a rossz gondolatok jelentik, és hogy képesek vagyunk megváltoztatni az életünket a gondolkodásunk megváltoztatása által. Isten Igéje világossá teszi számunkra, hogy a gondolkodásunkat meg kell újítanunk, hogy megtanulhassunk úgy gondolkodni, ahogy Isten gondolkodik. Amikor ezt megtesszük, akkor képesek leszünk élvezni azt az életet, amit Isten szánt nekünk - a szabadságot, a termékenységet, a békét és az örömöt.

Lehet, hogy vannak az életednek olyan megkövült területei, amiket fel kell törni. Hadd mondjam bátorítólag: Isten melletted van. Egy háború zajlik, és az elméd a harctér. A jó hír azonban az, hogy Isten a te oldaladon harcol." - Joyce Meyer

Joyce Meyer bibliai témákban világszerte az egyik legelismertebb szerző. E már klasszikusnak számító műve, amely magyarul először lesz hozzáférhető a nagyközönség számára, nagyon hamar a New York Times bestseller listájának élére röpítette a szerzőt. És azóta nincs is olyan könyve, amely kategóriájában ne hódítaná meg az élboly valamelyik helyét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786155246111
Kiadó
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím
The Battlefield of the Mind
Méretek
150 x 230 x 22 mm
Súly 0,365kg
Kötés Papír
Oldalszám 236
Megjelenés dátuma 12.06.2013
Nyelv magyar