Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.500 Ft
Menny.:db

Az Éden két oldala 1.kötet - párkapcsolati kultúra alakulásának áttekintése a teremtéstől a reformációig - Muzslainé Nagy Etelka

Ár:
7.500 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Egyéb Kiadók
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás

A házasság az egyetlen isteni intézmény, amit az Édenben kaptunk. Megélni viszont az Édenen kívül kell: nagyon sok veszélynek kitéve, a bűn okozta Átok árnyékában. Az emberiség története egyértelműen igazolja, hogy Isten eredeti szándékát csak alulmúlni, sőt eltorzítani tudtuk, minden emberi okoskodásunk és bölcsességünk ellenére.
• Ez a könyv történelmi bizonyítékok kincsesbányája, mely tényekkel igazolja, hogy Isten elleni lázadásunk hogyan tette önmaga karikatúrájává a házasság intézményét.
• Fájdalmas elismerés és beismerés ez a könyv. Elismerése és beismerése annak, hogy a félreértett és félremagyarázott Ige nevében mennyi bűnt és ostobaságot követett el a keresztyénség a házasság intézménye ellen. A keresztyénség sohasem vákuumban jelenik meg, hanem egy adott kulturális és társadalmi közegben, ami sok esetben torzítóan hat vissza rá. Ezek a visszahatások sok évszázadon át meghatározták a keresztyénség nem biblikus gondolkodását a házasságról.
• Mély biblikus igemagyarázat ez a könyv, mely a teljes Szentírás összefüggésében kutatja és találja meg a házasság isteni tervét.
• Reménységgel teli evangélium ez a könyv, melynek a szerzője hiszi és vallja, hogy a kereszten a férfi és nő kapcsolatára zúduló átkok is megtörtek és megtörnek ma is. És bár a Krisztusba vetett hit nem visz minket vissza az Édenbe, a Krisztus szeretetében megélt házasság lehet az Édenkert egy picinyke területe az Édenen kívül. A kiterjedt kutatásból eredő tudományos megalapozottság mellett élvezetesen olvasmányos könyvet tartunk a kezünkben, amit örömmel ajánlok mindenkinek, aki saját házasságát szeretné jobbá tenni általa, vagy a lelkigondozói munkájához felhasználni, vagy egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt.
Mike Sámuel
baptista lelkipásztor
(Kecskeméti Baptista Gyülekezet lelkipásztora)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9786150180731
Kiadó
Magánkiadás
Méretek
173 x 241 x 30 mm
Súly 0,939kg
Kötés Keménytáblás
Oldalszám 506
Nyelv magyar