Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Áttörés a sötétségen - Frank E. Peretti

3.950 Ft 3.555 Ft
395 Ft 10%
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Amana
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Ez a történet Bacon’s Cornerben kezdődik, ebben a félreeső kis városban, ahol egy rejtélyes (ön)gyilkosság történik, könyörtelen per fenyeget egy gyülekezetet és egy keresztény iskolát, és a városka békéjét. Sally Beth Roe, egy fiatal magányos hölgy, egyszer csak ezen események közepette találja magát, és elkezdődik az életéért való harc, a látható és láthatatlan világban egyaránt, miközben felidézi sötét múltját. Nem veszi észre, hogy a mindent átszövő szellemi sötétség egyre növekszik körülötte, mígnem a világosság áttör a sötétségen, egy küzdelmes csatában.

A lélegzetelállító izgalmak során követhetjük nyomon Sally útját, miközben a könyv korunk aktuális erkölcsi kérdéseit is körüljárja, és Sally vándorlása végén eljut a megváltás révébe.

Az 1988-ban megjelent Piercing the Darkness méltó folytatása a This Present Darkness (Ez élet sötétsége)című regényének. Élénk képek által mutatja be az angyalok és a démonok küzdelmét az emberek élete feletti uralomért, és az ima rendkívüli jelentőségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789638641045
Kiadó Amana 7
Eredeti cím Piercing The Darkness
Méretek 145 x 215 x 22 mm
Súly 0,530kg
Kötés Papír
Oldalszám 406
Nyelv magyar