Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A hit nemes harca - Vincent, Alan

2.200 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Zúgó Szél
Szállítási díj: 1.890 Ft
Várható szállítás: 2021. december 08.

Leírás

A hit - a leghatalmasabb erő az életedben! Íme, egy könyv, ami építi a hitedet, magabiztossá tesz és visszaadja a reményedet a saját életeddel kapcsolatban. Megtanulhatod belőle, hogyan vesd hitedet csakis Istenbe - minden napod minden percében. Az átlagos keresztény mindennapi életének nem része a hit - legalábbis az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a szerző él. Hónapokig éldegélhet az ember úgy, hogy nem az Istenre hagyatkoztó hitre támaszkodik, hanem a hitelkártyájára, a bankszámlájára, az egészségügyi ellátásra, a biztosítására, a kormányra és más, hasonló lehetőségekre. Ritkán vetjük magunkat Isten karjába a végsőkig kétségbeesetten.
Amikor teljesen megértjük a hit mibenlétét, és ki is fejlesztjük magunkban ezt a hitet, biztos és elsöprő győzelmeket arathatunk a gonosz és minden hordája fölött.

"...bizony mondom néktek: Ha akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda, és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen néktek." (Máté 17:20)

E könyv célja az, hogy felfegyerezzen a hegyeket - a stressz, a csalódás, a magány, a terhek és a szomorúság hegyeit - elmozdító hittel. A hit készít utat a békességnek és a kibeszélhetetlen örömnek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789638768926
Kiadó
Zúgó Szél
Eredeti cím
The Good Fight of Faith
Kód 6973
Méretek
153 x 228 x 12 mm
Súly 0,350kg
Kötés Papír
Oldalszám 230
Nyelv Magyar

Kapcsolódó termékek