Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Biblia képei és szimbólumai - Arend Remmers

1.800 Ft 1.701 Ft
99 Ft 6%
Menny.:db

Leírás

A Biblia képekben gazdag nyelven íródott. A felhasznált képek jelentésének ismerete nemcsak érdekes tanulmány, hanem sok igehely, különösen a próféciák a helyes megértéséhez elengedhetetlenül szükséges is. A személyek, tárgyak, helyek, események és cselekmények formájában megjelenő szimbólumokat, hasonlatokat és előképeket maga Isten Igéje magyarázza meg.

A legfontosabb azonban: Az Ó- és Újszövetség együtt tesz bizonyságot a Megváltó Jézus Krisztusról, aki azt mondta: "Tudakozzátok az Írásokat, mert azt gondoljátok, hogy abban van a ti örök életetek; pedig ezek rólam tesznek bizonyságot." (Jn. 5:39). A bibliaolvasó ember csak ezt szem előtt tartva fogja helyesen felismerni és megérteni az olyan ismert képek mély jelentését, mint amilyen pl. a páskabárány, a főpap, a frigyláda, a rézkígyó stb.

Ebben a kislexikonban körülbelül 250 bibliai kép és szimbólum kapott helyet ábécérendben, s ezek között több mint 2000 igehely alapján nyernek magyarázatot. Különböző illusztrációk, sok keresztutalás és a könyv végén igehelyjegyzék nyújt kiegészítő segítséget Isten Igéjének kutatásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789639434329
Kiadó Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím Biblische Bücher und Symbole
Méretek 141 x 194 x 10 mm
Súly 0,250kg
Kötés papír
Oldalszám 184
Nyelv magyar