Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3:16 A remény számai - Max Lucado

1.900 Ft 1.710 Ft
190 Ft 10%
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: KIA
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2022. július 05.

Leírás

A remény huszonegy szóból álló bemutatója, Istennel az élen, és az élettel a sor végén! Parádés felvonulás, amely minket is magával ragad! Olyan rövid, hogy akár egy szalvétára is felírható, és egy perc alatt megtanulható, mégis olyan erős, hogy kiállta kétezer év viharait és kérdéseit. Ha egyáltalán nem ismered még a Bibliát, akkor ezzel érdemes kezdened. Ha már mindent ismersz a Szentírásból, akkor érdemes visszatérned hozzá. Mindnyájunknak szüksége van erre az emlékeztetőre! Az emberiség problémájának "szíve" éppen az emberi szív problémája. S a János 3,16 az a kezelés, amit Isten "felír" nekünk.

Ez az igevers a kegyelem ábécéje, a keresztyén reménységet összefoglaló tartalomjegyzék, melyben minden egyes szó drágakövekkel teli kincsesláda. Olvasd el újra lassan, fennhangon, ügyelve arra a szóra, ami megragadja a figyelmedet! "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne el ne vesszen, hanem örök élete legyen."

Isten ennyire szerette a világot? Szívtiprók, remény- és álomgyilkosok portyáznak ezen a bolygón. A diktátorok tombolnak, az erőszakosok fájdalmat okoznak, Isten azonban szeret! Annyira, hogy kész volt adni is!

Rendelkezéseket?

Szabályokat?

Nyilatkozatokat?

Rendeleteket?

Nem. A János 3,16 lélegzetelállító, észbontó, mindent meghatározó állítása az, hogy Isten "a Fiát adta!" Az egyetlen Fiát! Elvont gondolatok helyett a testbe bújtatott Istent. És mindezt miért? Hogy "aki hisz őbenne, el ne vesszen."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN 9789639390713
Kiadó
KIA
Eredeti cím
3 16:The Numbers of Hope
Kód 4070
Méretek
143 x 197 x 12 mm
Súly 0,270kg
Kötés papír
Oldalszám 227
Nyelv magyar